Bevægelse for alle slutkonference

arrangement
Handicaporganisationernes hus
21.09.2023 10.00-15.00 Gratis Lærer, pædagoger, skoleledelse, konsulenter mm.

Videnscenter om Handicap inviterer til gratis konference og afslutning på det Novo Nordisk Fonds-støttede projekt “Bevægelse for alle”. Konferencen foregår i Høje Taastrup torsdag d. 21. september 2023 kl. 10:00 – 15:00 og byder på spændende oplæg og praksisrettede workshops.

Vi vil byde flere af skolerne, der har bidraget til projektet velkommen og præsentere vigtige læringer fra projektet. Derudover vil vi i løbet af dagen få besøg af spændende oplægs- og workshopholdere. Først vil hjerneforsker og forfatter Kjeld Fredens dele ud om, hvordan læring med kroppen forrest finder sted.

Derefter vil der være to runder med workshops, hvor du skal vælge dig ind på en både formiddag og eftermiddag. Se dine muligheder i programmet vedhæftet nedenfor. 

Afslutningsvis får vi besøg af Manu Sareen, der vil bidrage med sin vinkel på,  hvordan han har brugt bevægelse i sit liv.

 

Konferencen er for alle med interesse i at skabe bevægelsesglæde for alle børn og kunne få alle børn med i bevægelsesaktiviteter.

Ved spørgsmål kontakt projektleder

Heidi Gabriel: hg@videnomhandicap.dk eller på mobil 2398 1314.

 

Download programmet her.

Tilmeldingsfrist for at deltage er d. 20. august 2023.