Publikationer

0

Kurven er tom. Vælg en eller flere bøger, som du gerne vil bestille hjem

I Videnscenter om handicap udgiver vi bøger, foldere og film om tilpasset idræt og bevægelse, arbejdsliv, friluftsliv og meget andet gennem vores eget forlag. En del af materialet kan købes her fra siden, og mange bøger og foldere kan downloades gratis. Der lægges 50 kroner i porto på alle bestillinger uanset antal.

Er du synshandicappet? Du har også mulighed for at bestille nogle af vores materialer i en mere tilgængelig version. Skriv til post@remove-this.handivid.remove-this.dk eller ring på 46 34 00 00 for at høre mere.

Idræt flytter grænser - for børn med autisme og ADHD

Skrevet af Anette Bentholm
Udgivelsesår: 2013

Det er lige nu muligt at få tilsendt Idræt flytter grænser elektronisk helt gratis - send blot en mail til post@handivid.dk.

For børn med autisme eller ADHD kan det være svært at være lige så idrætsaktivitet som sine jævnaldrende kammerater. Diagnoserne medfører en række barrierer både hos barnet selv og hos omgivelserne, der kan gøre idræt til en dårlig oplevelse både i skole og i fritid.

I denne bog beskriver Anette Bentholm, hvad de to diagnoser betyder, hvilke barrierer, de medfører, hvordan man tilrettelægger idræt, så disse børn kan deltage, og kommer med en række konkrete forslag til aktiviteter, der passer til målgruppen.

Om forfatteren

Anette Bentholm er uddannet exam. scient i idræt, fysioterapeut og har en Master i Idræt og Velfærd. Er lektor og udviklingskoordinator på fysioterapeutuddannelsen, University College Nordjylland i Aalborg.

I fritiden underviser hun i gymnastik og idræt for børn og voksne, og har de sidste 7 år afholdt kurser og oplæg i Idræt til børn med autisme og ADHD under DGI, DHIF, idrætsforeninger, skoler, kommuner og interesseorganisationer.

kr. 250,00 DKK