Publikationer

0

Kurven er tom. Vælg en eller flere bøger, som du gerne vil bestille hjem

I Videnscenter om handicap udgiver vi bøger, foldere og film om tilpasset idræt og bevægelse, arbejdsliv, friluftsliv og meget andet gennem vores eget forlag. En del af materialet kan købes her fra siden, og mange bøger og foldere kan downloades gratis. Der lægges 50 kroner i porto på alle bestillinger uanset antal.

Er du synshandicappet? Du har også mulighed for at bestille nogle af vores materialer i en mere tilgængelig version. Skriv til post@remove-this.handivid.remove-this.dk eller ring på 46 34 00 00 for at høre mere.

Fuld fart frem - Idræt for svært fysisk handicappede

Af Jørn Erik Simonsen og Bent Lyngholm (red.)
Udgivelsesår: 1998. (96 sider). 

Bogen er udsolgt og bliver ikke genoptrykt. Download her som PDF.

I løbet af de sidste 10 år er der kommet mange nye idrætsmuligheder for svært fysisk handicappede. Det gælder fx el-hockey og kørestolsrugby. Med “Fuld fart frem” er der kommet en samlet skriftlig beskrivelse af idrætsgrene for kørestolsbrugere med nedsat armfunktion. Bogens forfatter har valgt at koncentrere sig om de tekniske og organisatoriske sider ved idrætten. Beskrivelserne er suppleret med mange tegninger. Bogen henvender sig til alle som er i gang med eller påtænker at igangsætte, instruere i og organisere idræt for kørestolsbrugere med nedsat armfunktion.