Publikationer

0

Kurven er tom. Vælg en eller flere bøger, som du gerne vil bestille hjem

I Videnscenter om handicap udgiver vi bøger, foldere og film om tilpasset idræt og bevægelse, arbejdsliv, friluftsliv og meget andet gennem vores eget forlag. En del af materialet kan købes her fra siden, og mange bøger og foldere kan downloades gratis. Der lægges 50 kroner i porto på alle bestillinger uanset antal.

Er du synshandicappet? Du har også mulighed for at bestille nogle af vores materialer i en mere tilgængelig version. Skriv til post@remove-this.handivid.remove-this.dk eller ring på 46 34 00 00 for at høre mere.

De utilpassede

 - Voksne mænd med ADHD. Barrierer og muligheder

Udgivet af Videnscenter om handicap, juni 2014.

Bestil hæftet gratis her eller hent hæftet som PDF

Voksne mænd med ADHD har gennem store dele af deres liv ofte befundet sig i en tilstand af kaos. Mange af dem har følt – og føler stadig – at de ikke passer ind i den måde, samfundet er indrettet på. De har konflikter med deres omverden, er ofte i kontakt med forskellige myndigheder og har meget ofte været ude i et misbrug af stoffer, alkohol og/eller medicin.

I dette hæfte samler vi observationer og erfaringer fra et projekt, hvor en gruppe voksne mænd med ADHD fik et fællesskab og nogle aktiviteter, der passede til dem. Igennem et år mødtes de 12 mænd en gang om ugen til snak og forskellige aktiviteter, og efterfølgende har Handicapidrættens Videnscenter støttet op om de forskellige ønsker, mændene havde til deres fremtid.

Vi forsøger at give nogle bud på, hvilke barrierer for at deltage på normal vis i livet, denne gruppe mennesker har, og hvilke muligheder, de har for at bryde disse barrierer. Vi fortæller desuden 3 af deltagernes historier – som hver især er unikke, men som samtidig har mange fællesstræk – mest af alt fornemmelsen af at være utilpasset i samfundet.