Publikationer

0

Kurven er tom. Vælg en eller flere bøger, som du gerne vil bestille hjem

I Videnscenter om handicap udgiver vi bøger, foldere og film om tilpasset idræt og bevægelse, arbejdsliv, friluftsliv og meget andet gennem vores eget forlag. En del af materialet kan købes her fra siden, og mange bøger og foldere kan downloades gratis. Der lægges 50 kroner i porto på alle bestillinger uanset antal.

Er du synshandicappet? Du har også mulighed for at bestille nogle af vores materialer i en mere tilgængelig version. Skriv til post@remove-this.handivid.remove-this.dk eller ring på 46 34 00 00 for at høre mere.

Skjoldungeklubben

- en naturoplevelsesklub for børn med handicap og deres familier

Bestil en fysisk udgave af rapporten eller download den som PDF

Rapporten 'Skjoldungeklubben - en naturoplevelsesklub for børn med handicap og deres familier' samler erfaringerne fra det første år med Red Barnets pilotprojekt og naturoplevelsesklub.

Skjoldungeklubben er et tilbud for børn i alderen 5 - 15 år med forskellige typer af handicap samt deres familier og venner.

Skjoldungeklubben er samlingspunkt for 6 - 8 familier, som mødes én søndag om måneden i et bål- og shelterhus ved Avnstrup i Lejre på Midtsjælland til nogle timers natur- og friluftslivsaktiviteter.

Klubben drives af frivillige i samarbejde med Red Barnets naturvejleder Morten Kjelmann.

Tine Soulié fra Videnscenter om handicap har fungeret som konsulent på projektet.

Lån rapporten på biblioteket

Du er også velkommen til at kigge forbi Videnscenter om handicaps bibliotek, hvor du kan låne rapporten.

Det er gratis at oprette sig som låner hos os.

kr. 0,00 DKK
Download