Få viden, hjælp og sparring

Videnscenter om handicap arbejder for, at mennesker med funktionsnedsættelse får bedre muligheder for at leve et aktivt liv og opleve fuldgyldig deltagelse i samfundslivet. Vi indsamler viden, udvikler praksis og rådgiver om tilpasset bevægelse, uddannelse, rehabilitering og det rummelige arbejdsmarked.

Spørg os

Vil du vide mere om bevægelse, aktivt liv og deltagelse for mennesker med handicap? Så er du meget velkommen til at skrive til os her.

Studentermedhjælper til kommunikation

Kunne du tænke dig at bruge de værktøjer, du har lært på studiet til at gøre en forskel for mennesker med handicap? Så søg stillingen som studentermedhjælper i Videnscenter om handicap. Læs stillingsopslaget her.

Læs mere

Handicap giver barrierer for deltagelse i hverdagen

Personer med funktionsnedsættelser er ikke inaktive, men de oplever flere barrierer og vælger andre aktiviteter end andre. Det viser en ny analyse fra Danmark i Bevægelse, Syddansk Universitet.

Læs mere

”Vi bider ikke. Vi er ikke farlige. Vi er ikke giftige. Vi vil bare så gerne have et arbejde.”

Er corona en løftestang eller en katastrofe for mennesker med særlige behov på arbejdsmarkedet? Det var hovedspørgsmålet til Videnscenter om handicaps debat på Folkemødet.

Læs mere