Ny konsulent skal styrke videnscentrets indsats om arbejdsliv

Portrætbillede af Rasmus Duus

Rasmus Duus starter den 1. marts som konsulent i Videnscenter om handicap. Her skal han styrke centrets fokus på arbejdsliv og skabe ny viden om, hvordan flere mennesker med handicap kan få adgang til arbejdsmarkedet. Rasmus har tidligere været med til at udvikle og drive den socialøkonomiske virksomhed All Ears, hvor han var ansat i 10 år. All Ears er en fundraisingvirksomhed, som primært ansætter mennesker med synshandicap. Rasmus har også erfaring som beskæftigelseskonsulent i et konsulenthus.

Med erfaring som både arbejdsgiver og konsulent inden for handicap og arbejdsliv har han derfor konkret indsigt i de muligheder og udfordringer, mennesker med handicap møder på arbejdsmarkedet.

”Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet i Videnscenter om Handicap, hvis værdifulde arbejde jeg har fulgt gennem årene. Alt for mange mennesker med handicap står uden for arbejdsmarkedet, og jeg brænder for at bidrage til nye løsninger og nye samarbejder, så vi kan få vendt kurven,” siger Rasmus om den nye ansættelse og fortsætter:

”Jeg ved, at det kan lykkes. Jeg tror på, at mine erfaringer med udvikling af mennesker, forretning og samarbejder på tværs af sektorer giver mig et godt afsæt i jobbet, hvor jeg ser frem til at vidensudveksle og -udvikle i samspillet mellem forskning, mennesker med handicap, erhvervsliv og den offentlige sektor.”