Publikationer

0

Kurven er tom. Vælg en eller flere bøger, som du gerne vil bestille hjem

I Videnscenter om handicap udgiver vi bøger, foldere og film om tilpasset idræt og bevægelse, arbejdsliv, friluftsliv og meget andet gennem vores eget forlag. En del af materialet kan købes her fra siden, og mange bøger og foldere kan downloades gratis. Der lægges 50 kroner i porto på alle bestillinger uanset antal.

Er du synshandicappet? Du har også mulighed for at bestille nogle af vores materialer i en mere tilgængelig version. Skriv til post@remove-this.handivid.remove-this.dk eller ring på 46 34 00 00 for at høre mere.

Handi-Kids - Handicapidræt i børnehøjde

Af Vibeke Lund
Udgivelsesår: 1997 (64 sider).

Bogen er udsolgt og bliver ikke genoptrykt. Download Handi-Kids som pdf.

Bogen giver inspiration og gode råd om idrætsmulighederne for børn mellem 6-9 år med alle typer af handicap. Forfatteren tager udgangspunkt i det brede børneidrætsbegreb og gør rede for, hvordan man kan tilpasse og organisere idræt for børn med forskellige motoriske færdigheder eller handicap. I bogen er der også et afsnit med ideer til idrætsundervisningen.

Bogens målgruppe er instruktører i handicapidræt for børn. Men kan også med fordel anvendes af andre, som beskæftiger sig med handicappede børn og idræt: Det kan være i skolen, i dag- og døgninstitutioner, og andre steder hvor børn med handicap færdes.