Publikationer

0

Kurven er tom. Vælg en eller flere bøger, som du gerne vil bestille hjem

I Videnscenter om handicap udgiver vi bøger, foldere og film om tilpasset idræt og bevægelse, arbejdsliv, friluftsliv og meget andet gennem vores eget forlag. En del af materialet kan købes her fra siden, og mange bøger og foldere kan downloades gratis. Der lægges 50 kroner i porto på alle bestillinger uanset antal.

Er du synshandicappet? Du har også mulighed for at bestille nogle af vores materialer i en mere tilgængelig version. Skriv til post@remove-this.handivid.remove-this.dk eller ring på 46 34 00 00 for at høre mere.

Gymnastik, børn og handicap

 - Ideer til de 9-15 årige

Af Lene Puggaard Madsen og Marianne Hornbæk Jensen
Udgivelsesår 2001 (104 sider).

Bogen er udsolgt og bliver ikke genoptrykt. Til gengæld kan den downloades som pdf.

Hvad vil rytme sige for et barn i kørestol? Har et blindt barn glæde af at arbejde med vimpler? Børn med handicap har som regel meget forskellige forudsætninger for at lave gymnastik. Alligevel er det muligt at tilrettelægge gymnastikaktiviteter, så alle børn på et hold kan være med, samtidig med at de har det sjovt og får udfordringer. Men det stiller særlige krav til instruktøren - og nøgleordet er tilpasning. Det er budskabet i bogen “Gymnastik, børn og handicap”.

Bogen giver gymnastikideer til børn fra 9-15 år, og er anden del af en serie bøger om handicapidræt for børn. Første bog er “Handi-kids - handicapidræt i børnehøjde”. Se omtale herunder. “Gymnastik, børn og handicap” henvender sig især til instruktører i gymnastik for børn med handicap. Men den er relevant for alle, som beskæftiger sig med idræt for børn og/eller tilpasset fysisk aktivitet.