Publikationer

0

Kurven er tom. Vælg en eller flere bøger, som du gerne vil bestille hjem

I Videnscenter om handicap udgiver vi bøger, foldere og film om tilpasset idræt og bevægelse, arbejdsliv, friluftsliv og meget andet gennem vores eget forlag. En del af materialet kan købes her fra siden, og mange bøger og foldere kan downloades gratis. Der lægges 50 kroner i porto på alle bestillinger uanset antal.

Er du synshandicappet? Du har også mulighed for at bestille nogle af vores materialer i en mere tilgængelig version. Skriv til post@remove-this.handivid.remove-this.dk eller ring på 46 34 00 00 for at høre mere.

Rehabilitering ude

-Nye ressourcer og perspektiver i rehabiliteringen

OBS! Bogen er lige nu udsolgt hos Videnscenter om handicap men kan købes hos Rehabiliteringsforum

Koblingen af natur og rehabilitering er en tendens, der er på vej frem. Og med god grund. Naturen kan nemlig udgøre et vigtigt element i rehabiliteringsprocessen for mennesker med både fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Bogen kommer med konkrete eksempler på, hvordan naturen kan bruges til at understøtte det faglige aspekt af rehabiliteringsindsatser og ikke mindst bidrage til sociale fællesskaber. Første del diskuterer teori og begreber, mens anden del beskriver konkrete initiativer i praksis. Tredje del kommer med bud på fremtidige trends inden for natur og sundhed.

Bogen kommer med bud på nye retninger, der går på tværs af faglige siloer og diagnoser. Den henvender sig til alle fagfolk, som arbejder med rehabilitering, både konkret og på beslutningsniveau.

NB: Der gives ikke boghandlerrabat på denne bog, da den ikke er udgivet på Videnscenter om handicaps eget forlag.