Onlinemøde om projekt ‘Natur for alle’ for lokale DH-afdelinger

arrangement
Online via Teams (link følger efter tilmelding)
23.04.2024 16.00-17.00 Gratis Medlemmer af lokale DH-afdelinger

Bliv klogere på hvordan I kan arbejde med at skabe bedre adgang til naturen

Det er nu blevet nemmere for mennesker med handicap at finde naturoplevelser, der passer til deres ønsker og behov. Projekt ‘Natur for alle’ har skabt et nyt, nationalt overblik over tilgængelige ruter og faciliteter i hele Danmark på www.udinaturen.dk.

Med de nye søgefunktioner har man nu mulighed for at finde ruter ud fra fx stibredde, stilængde, lavt besøgsniveau, adgang til handicaptoiletter, overflade mv. På udinaturen.dk er der nu lagt oplysninger om tilgængeligheden ind på over 180 ruter over hele landet, og der kommer løbende flere til.

Prøv de nye søgemuligheder her: Søg efter rute | udinaturen.dk

Fortæl jeres kommune om de gode naturoplevelser

Overblikket over tilgængelige ruter er skabt i tæt samarbejde med landets kommuner. Som lokal DH-afdeling kan I selv opstarte dialog med kommunens natur-og friluftsmedarbejder i forhold til at formidle de kommunale ruter og faciliteter som en del af overblikket på udinaturen.dk.

Fortæl kommunen om de gode ruter I bruger, og som I ønsker skal deles med mange flere. Kommunen kan også få gratis hjælp af Videnscenter om handicap til at komme i gang med registreringen og formidlingen.

Webinar: Bliv klogere på arbejdet med at løfte friluftslivet

I anledning af det nye, nationale overblik over tilgængelige naturoplevelser, vil ‘Natur for alle’ gerne invitere alle interesserede DH-afdelinger til at høre mere om, hvordan I kan opstarte et samarbejde med kommunen, og være med til at få jeres yndlingssteder i naturen med i overblikket på udinaturen.dk.

Den 23. april 2024 kl. 16-17 afholder ‘Natur for alle’ et onlinemøde for alle DH-afdelinger med indlæg fra Lærke Falstaff, der er projektleder for ’Natur for alle’ i Videnscenter om handicap.

Læs mere om ‘Natur for alle’ her.

Tilmeld dig ved at udfylde formularen nedenfor.