AHA - fælleskab om arbejdsliv og handicap

'AHA - arbejdsliv og handicap' er et online netværk, der er skabt for at samle mennesker med handicap omkring spørgsmål omkring jobsøgning og arbejdsliv.

Bliv klogere på netværket

Hvad får jeg ud at være med i netværket?

'AHA' er et virtuelt mødested, hvor du kan finde støtte, dele dine erfaringer og opdage ny viden og inspiration, der kan hjælpe dig med i forhold til jobsøgning eller at trives i arbejdslivet.

Hvem står bag netværket?

Sammenslutning af Unge Med Handicap (SUMH) og Videnscenter om handicap besluttet at forene kræfterne og grundlægge netværket. Netværket vil inddrage perspektiver fra borgere, arbejdsgivere og aktører på beskæftigelsesområdet, som kan inspirere medlemmerne i netværket.

Værktøjer og inspiration

Som en del af AHA-netværket får du løbende inspiration og får adgang til værktøjer mv. der kan hjælpe dig i din jobsøgning.

Se afholdte netværkswebinarer

Se optagelser af afholdte webinarer mv. fra AHA-netværket, hvor du kan få præsenteret viden og værktøjer og få input fra bl.a. arbejdsgivere.

Værktøjskasse til din jobsøgning

Kig ned i værktøjskassen og find værktøjer og guides for kompetenceafklaring, jobansøgning, ansættelsessamtaler mv.

De gode historier

Læs cases og historier om andre, som er lykkedes med deres jobsøgning og få deres bud på, hvad der har gjort en forskel for dem

Tag kontakt

Tag kontakt til vores konsulenter, hvis du har spørgsmål eller idéer til netværket

Cathrine Christophersen

Cathrine Christophersen

44 14 28 27

Portrætbillede af Rasmus Duus

Rasmus Duus

Udviklingsleder og konsulent

51 86 82 00