Videnscenter om handicap udpeger direktør som resultat af markant udvikling

Efter flere års markant udvikling i videnscentret med øget aktivitetsniveau, medarbejdervækst og nye samarbejder og udviklingsindsatser på tværs af skole-, uddannelses-, fritids- og beskæftigelsesområdet har Videnscenter om handicap udpeget en direktør. Direktøren er dog ikke et nyt ansigt. Bestyrelsen har besluttet, at Dorte Nørregaard går fra at være centerchef til at være direktør for Videnscenter om handicap.

Forperson for bestyrelsen i Videnscenter om handicap, Sif Holst, udtaler:
”Videnscenter om handicap har de senere år gennemgået et generationsskifte og har intensiveret arbejdet med at gøre viden målrettet og relevant for de mange aktører, der arbejder for at skabe deltagelsesmuligheder for mennesker med handicap. Vi ønsker i bestyrelsen at kvittere for det flotte arbejde og med direktørtitlen understøtte, at Videnscenter om handicap har de bedste muligheder for at gøre sig gældende. Videnscentret skal fremadrettet styrke sin position og betydning som vidensaktør og udvikler af metoder og projekter for fortsat at styrke deltagelsesmulighederne for mennesker med handicap”.

Dorte Nørregaard, ny direktør i Videnscenter om handicap, udtaler:
”Jeg stolt af de senere års store udvikling, som vi i videnscentret har været i gennem. Vi er som et stærkt hold lykkes med siden 2019 at fordoble vores indsatser for at styrke deltagelsesmulighederne for mennesker med handicap. For mig at se er det et tydeligt tegn på, at der er brug for vores viden og vores evne og rum til at skabe samarbejde på tværs af handicap, på tværs af vidensniveauer og på tværs af sektorer. Jeg er glad for og stolt af den tillid, som bliver mig vist.”

Du kan læse mere om Videnscenter om handicap arbejde her