Om indsatsen

”På vej mod en god hverdag” er en rehabiliterende indsats, der skal hjælpe PTSD ramte veteraner i overgangen fra behandling til nyt hverdagsliv. Det er en civil og håndholdt indsats, hvor målet er, at veteranen opnår en god hverdag. Målgruppen er veteraner, der har været udsendt, og efterfølgende har været i behandling for PTSD.

Naturen som redskab
Portræt af veteran med PTSD Mike Holmbeg

Hør veteraner fortælle om at leve med PTSD

I denne video kan du blandt andet høre Mike Holmberg, som er en del af videnscentrets veteranindsats, fortælle om, hvordan det er at leve med PTSD

Se videoen

Indsatsens 360-grader konsulenter

Et tilbud til veteraner med PTSD

’På vej mod en god hverdag’ er et tilbud til dig, der har været udsendt soldat og derefter har været i behandling for PTSD. Du får tilknyttet en personlig konsulent, der støtter dig i overgangen fra behandling til hverdag. Vi ved ikke, hvor lang din vej er, eller hvor den fører hen. Men målet med samarbejdet er at øge din livskvalitet og hjælpe dig på vej mod en god hverdag.

Frivillighed og selvbestemmelse: Al deltagelse er frivillig, og du vælger selv til og fra. Konsulenten sørger for, at du kan træffe valg på et oplyst grundlag.

Tillid: Tilbuddet bygger på tillid mellem dig og din konsulent. Konsulentens opgave er at vise dig, at han er til at stole på og sørge for, at du føler dig set og hørt.

Meningsfulde fællesskaber: I tilbuddet er der mulighed for at møde andre veteraner med PTSD, når konsulenterne arrangerer samlinger med fælles aktiviteter.

Forsvarsminister Trine Bramsen play-icon

Tidligere forsvarsminister Trine Bramsen sætter ord på indsatsen

I forbindelse med underskrivelsen af partnerskabsaftalen i 2021 satte daværende forsvarsminister Trine Bramsen et par ord på vigtigheden af indsatsen og behovet for støtte efter endt behandling.

Hent information om indsatsen

Hvis du er samarbejdspartner eller veteran med PTSD kan du herunder downloade foldere, der fortæller mere om indsatsen “På vej mod en god hverdag”.

  • Folder om indsatsen til samarbejdspartnere

    PDF dokument
    Download
  • Folder om indsatsen til veteraner

    PDF dokument
    Download

Tag kontakt

Tag kontakt til os hvis du vil vide mere om indsatsen for veteraner med PTSD 'På vej mod en bedre hverdag'.

Portrætbillede af Morten Juhl Munk

Morten Juhl Munk

Konsulent

24 83 86 98

Portrætbillede af Michael Hougaard Luther Madsen

Michael Hougaard Luther Madsen

Konsulent

43 14 14 01

Portrætbillede af Peter Due

Peter Due

Konsulent

26 80 11 46