Ny mulighed for personlige kort + hils på Alex

Tre billeder: Længst til venstre. Forside på Solsikkekort - Solsikkelogo på hvid baggrund og teksten:

Fra udgangen af september vil det være muligt at designe personlige kort i webshoppen. Solsikkeprogrammet har desuden vokset sig så stort, at der er ansat en medarbejder mere.

Solsikken præsenterer de nye personlige kort for personer med skjulte handicap. De er designet til at kunne hænge som vedhæng i Solsikkesnoren. På forsiden af kortet vil der stå, hvilket usynligt handicap bæreren af Solsikkesnoren lever med. På bagsiden af kortet vil der være en kort, informativ beskrivelse af, hvordan det usynlige handicap kan komme til udtryk, og hvad personen, som bærer solsikkesnoren med det personlige kort, kan have brug for fra sine omgivelser. Solsikkeprogrammet arbejder på højtryk for at få kortene designet helt færdigt og håber, at de kan findes i webshoppen  fra udgangen af september.

De nye personlige kort og en række andre nye tiltag betyder, at Solsikkeprogrammet nu har vokset sig så stort, at det har været nødvendigt at ansætte en ny medarbejder. Det er Alex Storm:

At kunne tage på arbejde og vide, at det, som man bruger sin dag på, er med til at kunne gøre en stor forskel for andre mennesker, er en vigtig del for mig ved at arbejde i Solsikken. Der er allerede sket helt utroligt meget for folk med usynlige handicap, men der kan gøres meget mere endnu, og det håber jeg at kunne være med til at påvirke,” siger Alex, der er Nordic Customer Experience Manager

Alex er startet i Solsikkeprogrammet i 2023 og har ansvaret for, at Solsikkens medlemsvirksomheder og bærerne af Solsikken har den bedst mulige oplevelse, når de interagerer med Solsikken i Norden. Alex har tidligere arbejdet bl.a. i Tryg A/S, hvor Solsikken blev introduceret i 2023.