Hjælp med at udbrede brugerundersøgelse og bidrag til udviklingen af Solsikkeprogrammet

Videnscenter om handicap og Solsikkeprogrammet foretager pt. en brugerundersøgelse om Solsikken, da vi gerne vil forstå de udfordringer mennesker med usynlige handicap møder i dagligdagen og forstå brugen af Solsikken bedre. Parallelt hermed foretager vi en kendskabsundersøgelse om Solsikkesnoren.

Som medlem af Solsikkeprogrammet har i en afgørende rolle i at formidle om Solsikken/Solsikkesnoren til jeres medlemmer.

Videnscenter om handicap og Solsikkeprogrammet vil sætte stor pris på jeres hjælp til at udbrede en brugerundersøgelse blandt jeres medlemmer og netværk. Målet er at samle viden om deres erfaringer med Solsikken. Deadline for besvarelsen af brugerundersøgelsen er den 22. december.

Via dette WeTransfer-link kan du downloade forslag til delingstekster og grafik, der kan bruges i formidlingen af brugerundersøgelsen: https://we.tl/t-ByZfDuHUK0

Vores håb er, at resultaterne kan understøtte arbejdet med at styrke Solsikken, skabe et mere inkluderende samfund og bidrage til at skabe større forståelse for de udfordringer, personer med usynlige handicap møder.

Kom med når vi præsenterer resultaterne i det nye år

Udover brugerundersøgelsen foretages der også en kendskabsundersøgelse. De indledende resultater ser meget interessante ud. I det nye år vil vi derfor gerne invitere alle handicaporganisationerne der er med i Solsikkeprogrammet til et fællesmøde, hvor vi kan give indsigt i resultaterne af begge undersøgelser samt undersøge behovet for kommunikationsmateriale, der kan bruges til at formidle indsigterne.