Velkommen til vores nye Solsikkeunivers

Billede af bærbar computer, hvor der på skærmen ses forsiden af Solsikkeprogrammets nye website.

Solsikkeprogrammets hjemmeside har gennemgået en makeover. Det betyder, at alle skal registrere sig igen, og at  brugervenligheden er kommet i højsædet.

På det nye website kan I, via jeres egen profil, hente alle de ting, som er inkluderet i jeres medlemskab PLUS nogle nye features. En ny selvbetjeningsløsning på det nye website gør det nemt at hente mediepakker, plakater og meget mere uden forudgående kontakt, og I kan gå på opdagelse i vores leksikon over usynlige handicap, finde tips til arbejdspladsen i forbindelse med ansættelse af nye medarbejdere med usynlige handicap og se nye webinarer.

Det nye design gør det også nemt for jer at indkøbe nye Solsikkeprodukter via webshoppen. Man skal blot bruge et kreditkort. I tilfælde hvor dette ikke er muligt, kan I bestille via mail til os. I fortsætter med rabat på 20%, som udelukkende tilbydes til jeres medlemskab.

Sådan registrerer din organisation sig

Vi har ændret i de forskellige medlemskaber, men har valgt at beholde det særlige medlemskab for handicapforeninger og -organisationer samt brugergrupper såsom specialskoler og lign. Uanset om man har været Solsikkemedlem i kort eller lang tid, skal alle handicap- og patientorganisationer registre sig, så de fremgår af vores system. Via dette link https://hdsunflower.com/dk/customer/account/login/ kan I nemt bekræfte jeres engagement i Solsikken, og vi sikrer, at I bliver flyttet korrekt over i det nye system. Medlemsskabet koster  1. kr. om året. for handicap- og patientorganisationer, fordi I formelt skal oprettes til at kunne købe snore med rabat. I vil automatisk få en mail, når medlemskabet skal fornys, og som en særlig service har vi valgt at forlænge jeres nuværende medlemskab det næste år som tak, fordi I er engagerede i vores fælles mission om at gøre usynlige handicap synlige – vores arbejde ville ikke være muligt uden jeres hjælp og støtte.