Ny projektmedarbejder i videnscentret

I april er Louise Brøns Spillum startet som ny medarbejder i Videnscenter om handicap på projektet “Bevægelse for alle – interaktiv bevægelsesundervisning i indskolingen”.

Louise Brøns Spillum er startet som projektmedarbejder på videnscentrets nyeste projekt ’Bevægelse for alle – interaktiv bevægelsesundervisning i indskolingen’, der er støttet er Børne- og Undervisningsministeriet. Gennem projektet vil vi arbejde for at skabe bevægelsesglæde, når vi klæder lærere og pædagoger på til at kunne igangsætte, strukturere og rammesætte tilpassede bevægelsesaktiviteter, som alle elever kan deltage i, uanset særlige behov.

Louise skal assistere projektteamet i projektets løbende udvikling og arbejde praksisnært med udviklingen af aktiviteter og projektets digitale platform i samarbejde med projektets samarbejdsskoler.

Louise har en baggrund som ergoterapeut og pædagog, og praksiserfaring med børn og børnegrupper med forskellige behov, og forskellige former for handicaps. Senest har Louise arbejdet med inklusion i indskolingen på en folkeskole.

– Jeg er rigtig glad for at kunne bidrage til projektet med min praksiserfaring, og viden om børn med forskellige behov. Jeg glæder mig til at kunne bruge min ergoterapeutiske tilgang til at muliggøre deltagelse for alle, siger Louise om sin nye rolle.