Vil du teste skoleområdets nye, digitale bevægelsesunivers?

Karla Borup Jonsen og fire børn rækker hænderne op i luften - test af digitalt bevægelsesunivers.

Underviser du i indskolingen i folkeskolen? Og er du interesseret i at få alle elever med i bevægelsesaktiviteter i løbet af skoledagen? Så kan du teste det nye, digitale bevægelsesunivers, der lanceres efter sommer.

I sommeren 2024 præsenterer vi vores nye digitale redskab. Det digitale bevægelsesunivers skal gøre det nemmere for undervisere i grundskolen at igangsætte, strukturere og rammesætte meningsfuld bevægelse i undervisningen, hvor alle kan være med.

Det digitale bevægelsesunivers vil indeholde over 40 bevægelsesaktiviteter med fagligt indhold til fagene dansk, matematik og engelsk, bevægelsesaktiviteter der styrker klassens fællesskab samt aktiviteter til energiregulering gennem skoledagen. I løsningen præsenteres aktiviteterne i en fast ramme med struktur og genkendelighed, ligesom der præsenteres tilpasninger for at flere kan være med.

Vær blandt de første til at afprøve den nye løsning

De kommende måneder har du muligheden for at afprøve løsningen og bidrage med feedback på funktionalitet og indhold.

Hvis du vil teste Det digitale bevægelsesunivers og give os din feedback og ønsker til aktiviteterne, så skriv en mail til projektmedarbejder Louise Brøns Spillum på lbs@videnomhandicap.dk og få tilsendt et link til bevægelsesuniverset.

Herunder kan du se et eksempel på en af bevægelsesaktiviteterne fra det nye univers.

Om projektet

Videnscenter om handicap blev i starten af 2023 bevilget 1,3 mio. kr. fra Børne- og Undervisningsministeriets udlodningsmidler til at videreføre arbejdet med bevægelsesglæde og inklusion på landets folkeskoler.

Der udvikles et digitalt undervisningsredskab, som gør det nemmere for undervisere at koble bevægelse og fagligt indhold.

Der udvikles bl.a. også 40 tilpassede lege- og bevægelsesaktiviteter målrettet indskolingen.

Kontakt os for mere information

Louise Brøns Spillum

Projektmedarbejder

44 14 48 19