Ny medarbejder i videnscentret

I april er der startet en ny medarbejder i Videnscenter om handicap. Det drejer sig om Line Krag Mortensen, der er begyndt som projektmedarbejder i “Natur for alle”.

Line Krag Mortensen starter som projektmedarbejder på ’Natur for alle’, hvor hun skal assistere projektlederen i projektets løbende udvikling. Hun kommer særligt til at arbejde med kommunikationen omkring ’Natur for alle’ på hjemmeside, sociale medier og eksterne medier.

Line har en professionsbachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og en kandidat i film- og medievidenskab fra Københavns Universitet. Line har de seneste tre år arbejdet som studentermedhjælper i kommunikationsafdelingen hos Parasport Danmark, og derfra har hun viden og erfaring med at kommunikere til og om mennesker med forskellige typer handicap.

– Jeg er rigtig glad for at blive en del af videnscenteret og ’Natur for alle’. Jeg glæder mig til at bruge min erfaring til at udbrede budskabet om, hvad et aktivt liv kan gøre for mennesker med handicap, siger Line om sin nye rolle.