Publikationer

0

Kurven er tom. Vælg en eller flere bøger, som du gerne vil bestille hjem

I Videnscenter om handicap udgiver vi bøger, foldere og film om tilpasset idræt og bevægelse, arbejdsliv, friluftsliv og meget andet gennem vores eget forlag. En del af materialet kan købes her fra siden, og mange bøger og foldere kan downloades gratis. Der lægges 50 kroner i porto på alle bestillinger uanset antal.

Er du synshandicappet? Du har også mulighed for at bestille nogle af vores materialer i en mere tilgængelig version. Skriv til post@remove-this.handivid.remove-this.dk eller ring på 46 34 00 00 for at høre mere.

Tidsskriftet Specialpædagogik

 - Tema: Friluftsliv

Af: Hans Nørgaard og Tine Soulié
Udgivelsesår: 2008

Du kan downloade tidsskriftet gratis her - eller låne det i biblioteket.

Videnscenter om handicap har i et samarbejde med Tidsskriftet Specialpædagogik udgivet temanummeret Friluftsliv i december 2008.

Baggrunden er den række af positive praksiserfaringer med friluftsliv, som vi har mødt gennem vores konsulentarbejde. Det drejer sig her om det specialpædagogiske arbejde med både børn og voksne og repræsenterer en bred vifte af funktionsnedsættelser.

I friluftslivet kan man møde udfordringer, overvinde dem og gøre noget, som man ikke troede, man kunne. Det kan øge troen hos den enkelte på, at man kan overvinde udfordringer i andre sammenhænge.