Publikationer

0

Kurven er tom. Vælg en eller flere bøger, som du gerne vil bestille hjem

I Videnscenter om handicap udgiver vi bøger, foldere og film om tilpasset idræt og bevægelse, arbejdsliv, friluftsliv og meget andet gennem vores eget forlag. En del af materialet kan købes her fra siden, og mange bøger og foldere kan downloades gratis. Der lægges 50 kroner i porto på alle bestillinger uanset antal.

Er du synshandicappet? Du har også mulighed for at bestille nogle af vores materialer i en mere tilgængelig version. Skriv til post@remove-this.handivid.remove-this.dk eller ring på 46 34 00 00 for at høre mere.

Tilpasset Idræt og Bevægelse - introduktion (hæfte)

Af Anne-Merete Kissow og Bo Therkildsen 
Udgivelsesår: 2008 

Hæftet er udgået og bliver ikke genoptrykt. Til gengæld kan det downloades som pdf.

Hæftet 'Tilpasset Idræt og Bevægelse - introduktion' er en samling artikler som giver en definition og introduktion på begrebet TIB - Tilpasset Idræt og Bevægelse. Formålet med hæftet er at skabe en fælles forståelsesramme for Tilpasset Idræt og bevægelse hos alle, der arbejder med idræt og bevægelse for mennesker med særlige behov. Dette gøres gennem artikler om projekter, hvor mennesker med nedsat funktion deltager i TIB undervisning. Samt med artikler om, hvordan Tænketanken i Tilpasset idræt og bevægelse, siden 2006, har arbejdet sig frem mod forslag til, hvordan TIB kan implementeres i alle egne af landet og i alle relevante sektorer af samfundet.

Hæftet er udgivet af Videnscenter om handicap i samarbejde med VIA University College, UCL Lillebælt, Dansk Handicapidræts-Forbund og MarselisborgCentret.