Publikationer

0

Kurven er tom. Vælg en eller flere bøger, som du gerne vil bestille hjem

I Videnscenter om handicap udgiver vi bøger, foldere og film om tilpasset idræt og bevægelse, arbejdsliv, friluftsliv og meget andet gennem vores eget forlag. En del af materialet kan købes her fra siden, og mange bøger og foldere kan downloades gratis. Der lægges 50 kroner i porto på alle bestillinger uanset antal.

Er du synshandicappet? Du har også mulighed for at bestille nogle af vores materialer i en mere tilgængelig version. Skriv til post@remove-this.handivid.remove-this.dk eller ring på 46 34 00 00 for at høre mere.

Arbejde for mennesker

 - En antologi om det rummelige arbejdsmarked

Redigeret af Inge Sørensen og Bo Therkildsen
Udgivelsesår: 2008 

Ny pris: 50 kr. inkl. moms og forsendelse. (førpris: 150 kr)

Antologien indeholder 17 artikler skrevet af bidragsydere, som hver på deres måde arbejder med uddannelse, rådgivning eller jobformidling til mennesker med særlige behov. Bogen beskriver ud fra forskellige synsvinkler muligheder og begrænsninger på det rummelige arbejdsmarked i Danmark. 

Den primære målgruppe for antologien er jobkonsulenter og sagsbehandlere i kommunerne. Men alle, der har interesse i det rummelige arbejdsmarked, vil kunne blive inspireret, oplyst eller provokeret.

kr. 50,00 DKK