Publikationer

0

Kurven er tom. Vælg en eller flere bøger, som du gerne vil bestille hjem

I Videnscenter om handicap udgiver vi bøger, foldere og film om tilpasset idræt og bevægelse, arbejdsliv, friluftsliv og meget andet gennem vores eget forlag. En del af materialet kan købes her fra siden, og mange bøger og foldere kan downloades gratis. Der lægges 50 kroner i porto på alle bestillinger uanset antal.

Er du synshandicappet? Du har også mulighed for at bestille nogle af vores materialer i en mere tilgængelig version. Skriv til post@remove-this.handivid.remove-this.dk eller ring på 46 34 00 00 for at høre mere.

Når aktivering bliver spiselig

Redigeret af Inge Sørensen og Bo Therkildsen
Udgivelsesår: 2013

Videnscenter om handicap har i snart 20 år arbejdet med det rummelige arbejdsmarked og mødt masser af aktører, der hver dag hjælper mennesker på kanten af arbejdsmarkedet – personer med handicap, kronisk sygdom, psykiske diagnoser, adfærdsvanskeligheder, sociale problemer, misbrug osv.

Vi har kunnet se, at det at arbejde med mad, fx i en kantine, en café eller en restaurant, kan noget særligt i forhold til at give mennesker på kanten af samfundet nogle kompetencer og successer, der kan bidrage til et rigere liv.

I denne bog har vi valgt at samle 10 aktører, der arbejder med det rummelige arbejdsmarked med mad som omdrejningspunkt, og fået deres bud på, hvad der skal til for at lykkes. Og så er der selvfølgelig opskrifter på den mad, de arbejder med og interview med 16 af de mennesker, det hele handler om!

kr. 50,00 DKK